Hogyan válasszon talpbetétet?

Kérdezzen minket! +36304191469

Talpvizsgálat

Miért érdemes talpbetétet készíttetni enyhébb panaszok esetén is:

Az emberek túlnyomó részének van lábproblémája, és a panaszok hátterében általában a láb valamilyen statikai elváltozása áll. Ilyen elváltozások a lúdtalp, a haránt és hosszanti boltozat süllyedés, a bütyök, és a kalapácsujj is.

Mivel a gerinc és a talp statikai elváltozásai gyakorlatilag kötelezően együtt járnak, azokat minden esetben egyaránt vizsgálni és kezelni kell.

A láb statikai betegségei hatnak a reflexzónákon keresztül a szervekre, illetve a test betegségei megjelennek a talpi zónákon. Ennek alapján feltétlenül fontos a megfelelő cipő, talpbetét, zokni használata.

A talpvizsgálat menete:

Talpának vizsgálatakor nyomástérkép készül. A nyomástérképről megállapítható, hogy lábának mely részei vannak túlterhelve, és milyen statikai problémákat kell kijavítani a betéttel. A nyomástérkép alapján megszerkesztett és ezt követően elkészülő egyedi betétje jelentősen mérsékelheti talpa fájdalmát, és estére sem fog állandóan elfáradni.

A számítógépes talpvizsgálat üzletünkben1076 Budapest, Thököly út 8. – ingyenes.

Mi történik a számítógépes talpvizsgálat után?        

Amennyiben a vizsgálat után szeretne egyedi talpbetét rendelni, segítünk az Önnek legmegfelelőbb talpbetét kiválasztásában, melynek rendszeres használata sikeresen csökkentheti, vagy megszüntetheti a lábboltozat süllyedésből eredő napi panaszokat.

 A felvételt központunkban ortopéd technikusaink elemzik, majd a talpfelvétel alapján megtervezik az egyedi talpbetétet.

Az egyedi talpbetét ezután egyenként, kézzel kerül összeállításra, többszöri minőség ellenőrzés beiktatásával.

Az elkészült talpbetétet személyesen átvehető üzletünkben, vagy igény esetén házhoz is szállítjuk.

Otthoni, privát szolgáltatásunkkal, a saját otthonában végezzük el a talp állapotának ingyenes felmérését, ebben az esetben csak a kiszállási díj kerül felszámításra.

Igény esetén kihelyezett iskolai, szociális otthoni és munkahelyi szűrővizsgálatokat is végzünk, jutányos, egyedi árképzéssel.

Rendelje, házhoz a számítógépes talpvizsgálatot. Hívjon bizalommal, hogy segíthessünk!

Tel: 0630-419-1469